Mangelfulde eller unøjagtige metadata

Mangelfuld lyd eller unøjagtige metadata

Hvis en sang, podcast eller lydbog på Spotify ikke afspilles korrekt, kan du rapportere det til os.

Inden du indsender din rapport, skal du sikre, at der ikke er tale om et teknisk problem, ved at gøre følgende:

1. Sørg for, at browseren er opdateret.
  2. Afspil nummeret på en anden enhed eller i webafspilleren.
  3. Afspil nummeret på en anden wi-fi-forbindelse eller dataforbindelse.
  4. Hvis der ikke er tale om et teknisk problem, skal du kontakte os.

Hvis du er kunstner, og din sang, dit album eller din kunstnerprofil har ukorrekte oplysninger, kan dit label eller din distributør hjælpe med at løse problemet.

Hvis du er podcaster, og din podcast har ukorrekte oplysninger, kan din licensgiver hjælpe med at løse problemet. Hvis Spotify er din host, kan du selv løse problemet.

Hvis du ikke er rettighedshaver, kan du stadig rapportere ukorrekte oplysninger om musik, podcasts eller lydbøger ved at kontakte os.

Hvis du støder på indhold på Spotify, som du mener overtræder vores regler for brug af Spotify-platformen eller loven, kan du rapportere det her.