Family-abonnement

Premium Family er et abonnement med rabat, som er tilgængeligt for op til 6 familiemedlemmer, der bor sammen.

• Hvert abonnementsmedlem har sin egne separate konto med Premium-funktioner.
  • Abonnementsejeren betaler for abonnementet.
  • Abonnementsejeren står for at sende invitationer og fjerne medlemmer.
  • Abonnementsejeren kan opsætte filtre for voksenindhold til medlemmer.

Abonnementsejere kan også oprette administrerede konti til unge lyttere. Læs mere i afsnittet Administrerede konti under Premium Family.

Bemærk: Der kan ikke skiftes abonnementsejer, når først abonnementet er oprettet. Medlemmerne af abonnementet kan kun skifte abonnement hver 12. måned.

Opsæt Premium Family

Inviter eller fjern Family-medlemmer

Til: Premium Family-abonnementsejere

1. Gå til din kontoside.
  2. Gå til Abonnement, og vælg Administrer medlemmer.
  3. Vælg muligheden for at tilføje medlemmer.

Bemærk: Hvis abonnementsadministratoren og medlemmet bruger samme enhed, skal du sørge for, at administratoren logger ud, før linket med invitationen åbnes. Medlemmet skal være logget på sin egen konto for at acceptere invitationen.

Hvis du vil oprette eller slette administrerede konti til unge lyttere, kan du læse Administrerede konti under Premium Family.

Sådan tilmelder du dig eller forlader du et abonnement som medlem