Handlinger i forbindelse med indhold

Hvilke foranstaltninger kan Spotify træffe i forbindelse med indhold?

Spotify har forskellige foranstaltninger, vi kan træffe, når indhold overtræder vores regler for brug af Spotify-platformen eller gældende lovgivning, eller hvis indhold har følsomme emner. Disse foranstaltninger omfatter fjernelse af indhold, begrænsning af indholds synlighed, begrænsning af indholds mulighed for indtægtsgenerering og/eller tilføjelse af etiketter for indholdsvejledning.

Vi tager en række faktorer i betragtning, når vi gennemgår indhold og afgør, hvilke foranstaltninger vi skal træffe, f.eks. konteksten for et bestemt emne eller en aktuel begivenhed samt alvoren og/eller hyppigheden af observerede overtrædelser. Vi anvender en række forskellige algoritmiske og manuelt udførte registreringsmetoder, herunder brugerrapportering, for at identificere indhold, der muligvis kræver foranstaltninger fra vores side. Enhver misbrug af vores processer, herunder målrettet rapportering af samme indhold eller bruger, kan føre til, at din mulighed for at sende anmodninger begrænses fremover.

Fjernelse af indhold

Hvis indhold overtræder vores regler for brug af Spotify-platformen, kan det blive fjernet fra Spotify.

Fjernelse af en konto

Gentagne og/eller grove overtrædelser af reglerne for brug af Spotify-platformen kan medføre, at en konto suspenderes og/eller lukkes. Bemærk, at dette muligvis også omfatter alle relaterede og tilknyttede Spotify-konti, som en udgiver har.

Begrænsning af indholds synlighed

I tilfælde, hvor indhold er på grænsen til overtrædelse, men ikke skal fjernes i henhold til reglerne for brug af Spotify-platformen, kan vi træffe foranstaltninger for at begrænse indholdet og dets mulighed for at nå ud til brugerne. Selvom indholdet forbliver tilgængeligt på Spotify, kan en eller flere af følgende ting ske:

• Indholdet kan ikke indgå i promovering på platformen
  • Indholdet anbefales sjældnere
  • Indholdet rangeres lavere i søgeresultater
  • Indholdet ekskluderes fra visse Spotify-produktfunktioner

I perioder med forhøjet risikoniveau, f.eks. under politiske valg, voldelige konflikter eller katastrofer med mange tilskadekomne, er der større sandsynlighed for, at der forekommer skadeligt indhold på nettet. Derfor kan Spotify træffe yderligere foranstaltninger i disse perioder ved f.eks. at begrænse visse typer indholds mulighed for at nå ud til brugerne og/eller fremhæve rettidige og pålidelige kilder.

Begrænsning af indtægtsgenerering for indhold via Spotify

Ikke alt indhold er kvalificeret til indtægtsgenerering på Spotify. Ud over vores regler for brug af Spotify-platformen bliver indhold, som du vil tjene penge på, gennemgået i henhold til vores politikker for indtægtsgenerering.

Tilføjelse af indholdsvejledning

I situationer, hvor der kan være behov for mere kontekst om et givent emne, kan der anvendes en etiket for indholdsvejledning med relevante oplysninger og/eller links til rettidige, pålidelige ressourcer, som brugerne kan benytte.

Begrænsning af indhold i et bestemt land eller område

Spotify er et globalt fællesskab, som respekterer lovgivningen i de lande, hvor tjenesten er tilgængelig. Brugerne skal overholde gældende lovgivning og regler. Indhold, der ikke overtræder vores regler for brug af Spotify-platformen, kan stadig blive begrænset i visse lande eller områder, hvis indholdet overtræder den lokale lovgivning.

Appel

Vi udvider løbende appelmulighederne, hvilke varierer fra sted til sted.

Hvis du bor i EU, og du ikke finder vores håndhævelse i forbindelse med dit indhold eller din rapportering rimelig, kan du se dine næste trin i den notifikation, du har modtaget fra Spotify.