Content aanbevelen op je showpagina

Stel aanbevelingen samen op je showpagina voor nieuwe en bestaande luisteraars.

• Beste plek om te beginnen: geef een aanbeveling voor de aflevering die het meest geschikt is voor nieuwe luisteraars om mee te beginnen.
  • Aanbevelingen van de host: stel andere content op Spotify voor die luisteraars misschien leuk vinden, inclusief muziek, luisterboeken en andere podcasts.

Deze aanbevelingen worden aan luisteraars weergegeven op je showpagina, op de tabbladen Informatie en Meer zoals dit in de mobiele Spotify-app.

Aanbevelingen toevoegen

Als je je podcast op Spotify host:

1. Log via een browser in op Spotify for Podcasters.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Zoek het gedeelte Alleen op Spotify .
  4. Voeg Aanbevelingen van de host en Beste plek om te beginnen toe.

Als je je podcast ergens anders host:

1. Log via een browser in op Spotify for Podcasters.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Voeg Aanbevelingen van de host en Beste plek om te beginnen toe.

Tip: als je de content die je wilt aanbevelen niet kunt vinden, kijk dan of je de URL kunt plakken.

Het duurt meestal ongeveer 24 uur voordat de wijzigingen zichtbaar zijn in de Spotify-app.