Je afleveringen importeren van een andere host

Als je podcast door een van deze providers wordt gehost, kun je onze overstappagina gebruiken om je afleveringen naar je Spotify for Podcasters-account te importeren:

• Audioboom
  • Blubrry
  • Buzzsprout
  • Castbox
  • iVoox
  • LibSyn
  • Megaphone
  • Podbean
  • Podomatic
  • Simplecast
  • SoundCloud
  • Spreaker
  • Squarespace
  • Transistor

Staat de host niet op de lijst?

Je kunt je afleveringen nog steeds importeren via de overstappagina, zelfs als je host niet op de lijst hierboven staat. We kunnen dit alleen niet garanderen en je niet verder helpen wanneer je problemen hebt met een RSS-feed van een host waarvoor we geen ondersteuning bieden.

Wordt je host niet ondersteund en heb je problemen? Dan zijn hier een paar tips om deze op te lossen:

• Zorg ervoor dat je host is voorbereid op meer verkeer, met name als je veel afleveringen wilt importeren.
  • Zorg ervoor dat afbeeldingsbestanden voor je podcast de indeling .jpg, .png of .gif hebben en niet groter zijn dan 3000 x 3000 px.
  • Controleer of je audiobestanden de mp3-indeling hebben en of al je URL's voor audiobestanden actief en bereikbaar zijn.
  • Gebruik een validatiedienst zoals de Cast Feed Validator of de Podbase Podcast Validator om eventuele problemen met je RSS-feed vast te stellen.