Muziek, podcasts en video's afspelen

Kiezen uit meer dan 30 miljoen nummers is een fluitje van een cent. Het enige dat je nodig hebt is de Spotify-app, of je kunt afspelen via de web player

1. Download de desktop-app en log in, als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Gebruik Zoeken om muziek te vinden of ga naar Bladeren.
  3. Er zijn verschillende manieren om muziek af te spelen:
    • Plaats je muisaanwijzer op een nummer en klik links op de knop Afspelen.
    • Dubbelklik op de titel van een nummer.
    • Klik in Bladeren op de omslag van een album of afspeellijst.
    • Selecteer een album of afspeellijst en klik op de groene knop AFSPELEN.

De balk Wordt nu afgespeeld

Met de balk Wordt nu afgespeeld onderaan in de app kun je de muziek bedienen.

• Klik op  om een nummer af te spelen/te hervatten.
  • Klik op  om een nummer te pauzeren.
  • Klik op  om een nummer over te slaan.
  • Klik op  om nummers in willekeurige volgorde af te spelen.
  • Klik op  om nummers te herhalen.
  • Klik twee keer op  om het nummer één keer te herhalen. Klik opnieuw op   om herhalen uit te schakelen.
  • Klik op  om je nummers te ordenen met de Afspeelwachtrij.

Je kunt ook muziek afspelen op een computer met je telefoon of tablet als afstandsbediening

1. Open de web player en log in.
  2. Vind muziek op de homepagina of met Zoeken.
  3. Er zijn verschillende manieren om muziek af te spelen:
    • Klik op de omslag van een album of afspeellijst.
    • Selecteer een album of afspeellijst en klik op de groene knop AFSPELEN.
    • Dubbelklik op de titel van een nummer.

Plaats je muisaanwijzer op een nummer en klik links op de knop Afspelen.

De balk Wordt nu afgespeeld

Met de balk Wordt nu afgespeeld onderaan in de app kun je de muziek bedienen.

• Klik op  om een nummer af te spelen/te hervatten.
  • Klik op  om een nummer te pauzeren.
  • Klik op  om een nummer over te slaan.
  • Klik op  om nummers in willekeurige volgorde af te spelen.
  • Klik op  om het nummer opnieuw af te spelen. Klik opnieuw om herhalen uit te schakelen.

Je kunt ook muziek afspelen op de web player van Spotify met je telefoon of tablet als afstandsbediening

1. Download de app en log in, als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Gebruik Zoeken om muziek te vinden of ga naar Bladeren.
  • Als je een album of afspeellijst wilt afspelen, tik je erop. Vervolgens tik je op het eerste nummer dat je wilt horen. (alleen Premium)
  •  Of tik op SHUFFLE om het album of de afspeellijst in willekeurige volgorde af te spelen. (Free en Premium)
  • Tik op een nummer om het af te spelen. (alleen Premium)

De weergave Wordt nu afgespeeld

Tik op de balk Wordt nu afgespeeld om Wordt nu afgespeeld weer te geven.

Met de weergave Wordt nu afgespeeld kun je de muziek bedienen waarnaar je luistert.

• Tik op  om een nummer af te spelen/hervatten.
  • Tik op  om een nummer te pauzeren.
  • Tik op  om een nummer over te slaan.
  • Tik op  om de volgorde op shuffle te zetten.
  • Tik op  om het nummer te herhalen.
  • Tik twee keer op  om het nummer één keer te herhalen. Klik nogmaals om herhalen weer uit te schakelen.
  • Tik op  voor meer opties.
  • Tik op  om je nummers te ordenen met gebruik van de Wachtrij
    Opmerking: de Wachtrij is momenteel niet beschikbaar op iPad.

Je kunt ook muziek afspelen op een ander apparaat met je telefoon of tablet als afstandsbediening

Podcasts en video's

Bekijk onze gidsen voor podcasts en video's als je meer dan muziek wilt afspelen.

Voor het laatst bijgewerkt op 23 juli, 2018