E-mailadres wijzigen

1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik op PROFIEL BEWERKEN.
  3. Voer bij E-mail je nieuwe e-mailadres in.
  4. Bevestig je wachtwoord.
  5. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

Dat is alles! Er wordt een bevestigingsmail naar zowel het oude als het nieuwe e-mailadres gestuurd met de details van de wijziging.

Werkt het niet?

Dit betekent dat je je Spotify-account via Facebook hebt gemaakt, dus je hoeft je e-mailadres niet te wijzigen om in te loggen. Je kunt INLOGGEN MET FACEBOOK of DOORGAAN MET FACEBOOK kiezen om toegang tot je account te krijgen.

Volg deze stappen als je niet kunt inloggen met Facebook:

1. Ga naar het formulier voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.
  2. Voer het e-mailadres in dat is gelinkt aan je Facebook-account.
  3. Ga door om een wachtwoord voor het account te maken.

Bekijk wachtwoord opnieuw instellen als je hulp nodig hebt.

Je kunt nu inloggen met het e-mailadres dat je voor Facebook gebruikt en je nieuwe wachtwoord.

Als je je e-mailadres mogelijk al voor een ander account hebt gebruikt, kun je proberen om via hetformulier voor het opnieuw instellen van je wachtwoord toegang te krijgen tot dat account.

Volg deze stappen om contact met ons op te nemen als je denkt dat iemand anders je e-mailadres gebruikt:

1. Ga naar dit contactformulier en selecteer Abonnement, selecteer vervolgens Anders en daarna IK HEB NOG STEEDS HULP NODIG.
  2. Selecteer Premium als je abonnement.
  3. Voer je e-mailadres in.
  4. Voer je naam in.
  5. Beschrijf het probleem en verstuur de informatie/start een chat.

Als je geen toegang meer hebt tot een e-mailadres dat aan je account verbonden is, kun je het adres niet bijwerken tenzij je al bent ingelogd op je accountpagina.

Er zijn wel een aantal mogelijke oplossingen:

• De e-mailprovider kan je helpen weer toegang te krijgen tot je e-mailadres.
  • Je kunt een frisse start maken met een nieuw account.
    Opmerking: je kunt dan geen bestaande Premium-abonnementen stopzetten.
  • Of neem contact met ons op door de volgende stappen te volgen:
    1. Ga naar dit contactformulier en selecteer Abonnement, selecteer vervolgens Anders en daarna IK HEB NOG STEEDS HULP NODIG.
    2. Selecteer Premium als je abonnement.
    3. Voer je e-mailadres in.
    4. Voer je naam in.
    5. Beschrijf het probleem en verstuur de informatie/start een chat.
    1. Ga naar dit contactformulier en selecteer Abonnement, selecteer vervolgens Anders en daarna IK HEB NOG STEEDS HULP NODIG.
    2. Selecteer Premium als je abonnement.
    3. Voer je e-mailadres in.
    4. Voer je naam in.
    5. Beschrijf het probleem en verstuur de informatie/start een chat.
    {!/C77789}