Bibliotheek

In de Bibliotheek vind je al je opgeslagen nummers, playlists, artiesten, albums en podcasts. Je kunt toegang krijgen tot de Bibliotheek vanaf meerdere apparaten, zodat je persoonlijke Spotify-collectie nooit ver weg is.

Desktop en web player

Je vindt Bibliotheek in het menu aan de linkerkant.

Mobiel en tablet

Je vindt Bibliotheek  in het menu onder in het scherm.

Desktop en web player

• Als je een nummer of album wilt opslaan, zoek je op wat je wilt en klik je op OPSLAAN of op  links van het nummer.

• Als je een artiest, podcast, zender of video wilt opslaan, zoek je op wat je wilt en klik je op VOLGEN.

Mobiel en tablet

• Als je een nummer, album, artiest, playlist of zender wilt opslaan, zoek je op wat je wilt en tik je op .

• Zoek individuele nummer die je opslaat in de playlist Nummers die je leuk vindt bij Playlists.

Tip: Premium-abonnees kunnen muziek downloaden uit de Bibliotheek om offline te luisteren.