Bibliotheek

Wanneer je een nummer, playlist of album leuk vindt, of een artiest of podcast volgt, kun je deze terugvinden in je Bibliotheek.

Aan de slag

Je vindt de Bibliotheek in het menu aan de linkerkant.

Iets aan de Bibliotheek toevoegen:

• Klik op een nummer, album of playlist.
  • Klik op VOLGEN bij een artiest of podcast.

Tip: een album leuk vinden zorgt er niet automatisch voor dat je alle nummers leuk vindt. Als je alle nummers op een album leuk wilt vinden, klik je  op het album en vervolgens op Alle nummers leuk vinden.

Je vindt je Bibliotheek  in de menubalk.

Iets aan de Bibliotheek toevoegen:

• Tik  op een nummer, album of playlist.
  • Tik op VOLGEN bij een artiest of podcast.

Tip: een album leuk vinden zorgt er niet automatisch voor dat je alle nummers leuk vindt. Als je alle nummers op een album leuk wilt vinden, tik je  (iPhone)/  (Android) op het album en vervolgens op Alle nummers leuk vinden.

Hulp nodig?

Je vind de nummers die je leuk vindt terug in Nummers die je leuk vindt(onder Playlists op je mobiel/tablet).

Tip: een album toevoegen aan de Bibliotheek zorgt er niet automatisch voor dat alle nummers worden toegevoegd aan Nummers die je leuk vindt. Selecteer daarvoor / bij een album en dan Alle nummers leuk vinden

Om een artiest toe te voegen, moet je VOLGEN selecteren bovenaan in het profiel van de artiest.

Om een album toe te voegen, moet je selecteren naast de albumtitel.

Tip: een nummer leuk vinden zorgt er niet automatisch voor dat het bijbehorende album of de artiest aan de Bibliotheek worden toegevoegd. Het maakt het wel waarschijnlijker dat albums/artiesten verschijnen in Aanbevolen onder Artiesten in Albums in de Bibliotheek.