Bibliotheek

Bibliotheek is een catalogus met al je opgeslagen artiesten, albums, nummers, podcasts en meer!

Waar vind je Bibliotheek?

Je vindt Bibliotheek in het menu aan de linkerkant.

Je vindt Bibliotheek onder in de app.

Als je de gratis, door advertenties ondersteunde service op je mobiel gebruikt, vind je hier de artiesten, albums en podcasts die je leuk vond. Ga voor de nummers die je leuk vond naar Playlists en bekijk ze onder Favorieten.

Als je Premium hebt, vind je hier alle opgeslagen artiesten, albums, nummers, podcasts, playlists, video's en radiozenders. Ook vind je hier je lokale bestanden en je Daily Mix.

Hoe sla ik iets op in Bibliotheek?

• Voor albums ga je naar een willekeurig album en selecteer je OPSLAAN.
  • Voor nummers selecteer je  bij elk willekeurig nummer.
  • Voor artiestenpodcastsvideo'sradiozenders en playlists ga je naar een willekeurig item en selecteer je VOLGEN

Als je de gratis, door advertenties ondersteunde service op mobiel gebruikt, tik je op  naast een nummer, artiest, album of podcast om het item op te slaan in Bibliotheek.  Nummers die je leuk vond, worden weergegeven in Favoriete nummers, onder Playlists

Heb je Premium?

• Voor albums ga je naar een willekeurig album en selecteer je OPSLAAN
  • Voor nummers selecteer je  bij elk willekeurig nummer.
  • Voor artiestenpodcastsvideo'sradiozenders en playlists ga je naar een willekeurig item en selecteer je VOLGEN

Opmerking: je kunt maximaal 10.000 nummers en albums opslaan in Bibliotheek. Voor albums tellen alle nummers en het album zelf mee voor de limiet (een album met 10 nummers telt bijvoorbeeld als 11 nummers voor de limiet). Als je collectie zo geweldig is dat je ruimte tekort komt, kun je altijd nummers toevoegen aan playlists.