Podcasts

We bieden duizenden podcasts aan, waarnaar je rechtstreeks vanuit de app kunt luisteren.

• Beluister uitgelichte en aanbevolen podcastafleveringen.
  • Blader door categorieën zoals Lifestyle en gezondheid, Nieuws en politiek, Comedy, Sport en recreatie, en nog vele andere.
  • Sla podcasts offline op voor wanneer je geen internetverbinding hebt.
  • Gebruik Spotify Connect om podcasts moeiteloos af te spelen op verschillende apparaten.

Hoewel Spotify geen advertenties afspeelt voor Premium-abonnees, kan het zijn dat sommige podcastafleveringen advertenties van derden bevatten.

Kies hieronder je apparaat om te zien hoe je podcasts kunt beluisteren op Spotify.

Opmerking: podcasts zijn momenteel niet beschikbaar op iPad.

1. Klik op Bladeren in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op PODCASTS in de rij tabbladen bovenaan.
  3. Bladeren door uitgelichte podcasts of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de knop Afspelen om te beginnen met luisteren, of klik op de titel van de podcast om meer afleveringen te bekijken.

Tip: klik op VOLGEN op de pagina van de podcast om de podcast in Bibliotheek op te slaan.

1. Klik op Home in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op Podcasts.
  3. Plaats je muisaanwijzer op de omslag en klik op de knop Afspelen om te beginnen met luisteren, of klik op de titel van de podcast om meer afleveringen te bekijken.

Zoeken en afspelen

• Zoek naar Podcasts in Zoeken onder Alles doorzoeken.
  • Selecteer een podcast om de pagina van de podcast en alle beschikbare afleveringen te bekijken.
  • Tik op een aflevering om het afleveringsoverzicht te bekijken.
  • Tik op AFSPELEN om te beginnen met luisteren.

Opslaan en downloaden

• Tik opVOLGEN op de pagina van de podcast om de podcast op te slaan in Podcasts in Bibliotheek.Tik op VOLGEND om de podcast niet meer te volgen .
  • Heb je Premium? Tik op  om de podcast te downloaden zodat deze offline beschikbaar is.

Meer opties

• Tik op  in de balk Wordt nu afgespeeld om de weergave Wordt nu afgespeeld weer te geven.
  • Tik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.

• Tik op  om 15 seconden door te spoelen of op  om 15 seconden terug te spoelen.
  • Tik op  om podcasts te delen met je vrienden en op je sociale media.
  • Tik op  (iOS)  (Android) rechtsboven in de pagina van de podcast of rechts naast de titel van de aflevering om:

• Meer informatie te krijgen over de podcast of aflevering.
    • Afleveringen te downloaden  om offline te beluisteren.
    • Podcasts te delen met je vrienden en op je sociale media.
    • De podcast in je Wachtrijte plaatsen.

• Tik op  op de pagina van een podcast om afleveringen te sorteren en filteren.