Podcasts

Luister naar je favoriete podcasts en ontdek nog veel meer uit de duizenden shows op Spotify.

• Ontvang aanbevolen en uitgelichte shows.
  • Sla de podcasts op die je leuk vindt. Nieuwe afleveringen worden dan automatisch voor je opgeslagen.
  • Sla podcasts offline op voor wanneer je geen internetverbinding hebt (alleen Premium).

Opmerking: hoewel Spotify geen advertenties afspeelt voor Premium-abonnees, kan het zijn dat sommige podcastafleveringen advertenties van derden of gesponsorde berichten bevatten.

Kies hieronder je apparaat om te zien hoe je podcasts kunt beluisteren op Spotify.

Zoeken en afspelen

1. Tik op Zoeken .
  2. Tik op Podcastsonder Alles doorzoeken.
  3. Blader door uitgelichte podcastafleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Selecteer een podcast om de pagina en alle beschikbare afleveringen te bekijken.
  5. Tik op  om te beginnen met luisteren.

Opslaan en downloaden

• Tik opVOLGEN op de pagina van de podcast om deze in Podcasts op te slaan inBibliotheek
  • Vind podcasts die je volgt in Bibliotheek op het tabblad Shows. Nieuwe afleveringen van die podcasts verschijnen automatisch op het tabblad Afleveringen.
  • Tik op VOLGEND op de podcastpagina om deze te ontvolgen.

Als je Premium hebt, kun je ook podcasts downloaden!

Meer afspeelopties

Vind deze opties in de weergave Wordt nu afgespeeld.

• Tik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.
  • Tik op  om 15 seconden door te spoelen of op  om 15 seconden terug te spoelen.
  • Tik op  om podcasts te delen met je vrienden en op je sociale media.
  • Tik op  (iOS)  (Android) rechtsboven in de pagina van de podcast of rechts naast de titel van de aflevering om:
    • Meer informatie te krijgen over de podcast of aflevering.
    • Afleveringen te downloaden om offline te beluisteren.
    • Podcasts te delen met je vrienden en op je sociale kanalen.
    • De podcast in je Wachtrij te plaatsen.
  • Tik op  op de pagina van een podcast om afleveringen te sorteren en filteren.

Zoeken en afspelen

1. Klik op Bladeren  in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op PODCASTS.
  3. Blader door uitgelichte podcastafleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Plaats je muisaanwijzer op het omslag en klik op de knop Afspelen  om te beginnen met luisteren, of klik op de titel van de podcast om meer afleveringen te bekijken.

Opslaan

• Tik opVOLGEN op de pagina van de podcast om deze in Podcasts op te slaan inBibliotheek
  • Tik op VOLGEND op de podcastpagina om deze te ontvolgen.

Meer afspeelopties

Vind deze opties in de weergave Wordt nu afgespeeld.

• Tik op  om de afspeelsnelheid te bepalen.
  • Tik op  om 15 seconden door te spoelen of op  om 15 seconden terug te spoelen.

Zoeken en afspelen

1. Klik op Home .
  2. Klik op PODCASTS.
  3. Blader door uitgelichte podcastafleveringen of scrol omlaag om per categorie te bladeren.
  4. Plaats je muisaanwijzer op het omslag en klik op de knop Afspelen  om te beginnen met luisteren, of klik op de titel van de podcast om meer afleveringen te bekijken.

Opslaan

• Klik op OPSLAAN IN JE BIBLIOTHEEK op de podcastpagina om op te slaan.
  • Vind podcasts die je opslaat in Bibliotheek op het tabblad PODCASTS
  • Als je een podcast wilt verwijderen, klik je op VERWIJDEREN UIT BIBLIOTHEEK.

Meer afspeelopties

In de weergave Wordt nu afgespeeld klik je op  om 15 seconden door te spoelen of op  om 15 seconden terug te spoelen.