Volgorde van afleveringen veranderen

Op de meeste platforms staan je afleveringen in chronologische volgorde. Je kunt de volgorde wijzigen door de releasedatums te veranderen.

Als je je podcast op Spotify host:

1. Open Spotify for Podcasters op internet en ga naar Afleveringen.
    Opmerking: Je kunt alleen in de webversie van Spotify for Podcasters een publicatiedatum in het verleden selecteren.
  2. Zoek en klik op de aflevering die je opnieuw wilt rangschikken.
  3. Klik op het potloodpictorgram naast de afleveringstitel.
  4. Scrol omlaag naar Publicatiedatum om een tijd en datum in het verleden te selecteren.
  5. Klik op Aflevering bijwerken.
  6. Herhaal stap 2 tot en met 5, totdat je afleveringen in de gewenste volgorde staan.

Als je je podcast op Buzzsprout, Libsyn, Podbean of een ander platform host, kun je bij je host nagaan hoe je je releasedatums kunt bewerken.