LG

Je kunt je favoriete Spotify-muziek afspelen op je LG tv met de telefoon-app van Spotify of de afstandsbediening van je LG tv.

Aan de slag

voor: 2016 en nieuwere modellen van LG tv's.

Met de afstandsbediening van je LG tv

1. Druk op de knop Home van de afstandsbediening van je LG tv, selecteer vervolgens LG Content Store in het tabblad launcher.
  2. Selecteer Premium in de balk van het tabblad aan de rechterkant om Spotify te vinden.
  3. Selecteer de app om te installeren.
  4. Open de app en selecteer INLOGGEN of AANMELDEN en begin met luisteren.

Met de Spotify app

Gebruik Spotify Connect om muziek af te spelen via de app op je mobiel, tablet of desktop:

1. Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je LG tv en open Spotify.
  2. Speel een nummer af en tik opBeschikbare apparaten (mobiel) of klik op  (desktop).
  3. Selecteer je LG tv uit de apparatenlijst en begin met luisteren.

Bekijk meer manieren omSpotify op je tv af te spelen.

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningspagina van je LG tv.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-accounten abonnement,offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.