Android Wear

Je kunt je Android Wear-apparaat gebruiken om de functies van Spotify te bedienen via de app op je Android-telefoon.

Let op: Er is een actieve Bluetooth-verbinding nodig om Spotify op Android Wear te gebruiken.

Met je Android Wear-apparaat kun je het volgende doen:

• Afspelen en pauzeren.
  • Nummers overslaan.
  • Volume bedienen.
  • Nummers, albums, zenders en afspeellijsten afspelen vanuit Bibliotheek.
  • Bladeren door nieuwe releases, toplijsten en afspeellijsten voor elke stemming en elk genre.
  • Spotify Radio afspelen.

Je doet het zo:

1. Luister naar Spotify op je Android-telefoon.
  2. Op je Android Wear-apparaat kun je muziek via Spotify afspelen en pauzeren vanuit de klok.
  3. Veeg omhoog om Spotify te openen.
  4. Veeg naar rechts voor de besturingselementen. Tik om nummers over te slaan en het volume te wijzigen.
  5. Veeg weer naar rechts om te Bladeren. Tik op Bladeren en selecteer BibliotheekBladerenof Radio.

Als je op een artiest of afspeellijst tikt, wordt deze direct afgespeeld. Gebruik de knop Overslaan om naar een specifiek nummer te gaan.