Wear OS

Voor: Android 4.4+ (exclusief Go-editie) en iOS 9.3+.

Beheer Spotify op je telefoon vanaf je Wear OS-apparaat!

• Nummers afspelen, pauzeren en overslaan.
  • Het volume bedienen.
  • Afspelen uit Bibliotheek.
  • Blader door nieuwe releases, toplijsten, playlists en genres en moods.
  • Spotify Radio afspelen.

Aan de slag

Opmerking: Zorg ervoor dat je je Wear OS-apparaat aan je telefoon hebt gekoppeld met Bluetooth.

1. Open Spotify op je telefoon en speel iets af.
  2. Je kunt nu op je pols zien waar je naar luistert! Tik op de wijzerplaat op de minimeldingenkaart om het huidige nummer te pauzeren en af te spelen of veeg het naar links om de volgende en vorige bedieningselementen voor de nummers te krijgen.
  3. Veeg omhoog om toegang te krijgen tot meer nummers van Spotify vanaf je horloge. Veeg naar rechts voor de knoppen voor overslaan en volume. Veeg nogmaals naar rechts om Bibliotheek, Bladeren of Radio te selecteren.

Hulp nodig?

Ga voor hulp bij het instellen en het oplossen van problemen naar de ondersteuningspagina van Wear OS.

Lees andere artikelen op onze ondersteuningssite voor hulp bij je Spotify-account en abonnement, offline luisteren of als je geen muziek kunt afspelen.