Doorlopende abonnementen

Als je geld verdient met Automated Ads kun je zelfs nog meer verdienen door doorlopende abonnementen aan te bieden aan je meest trouwe fans. Je bepaalt zelf de prijs.

Fans die betalen voor een doorlopend abonnement kunnen naar al je afleveringen luisteren zonder toegevoegde reclames in Spotify for Podcasters, waaronder afleveringen uit je catalogus.

Je kunt ook bonusafleveringen publiceren die alleen beschikbaar zijn voor je betalende abonnees.

Opmerking: Abonnees kunnen alleen op Spotify naar je ononderbroken afleveringen luisteren.

Doorlopende abonnementen activeren

1. Ga naar het tabblad Geld verdienen en klik op Meer informatie in de grijze banner onder het gedeelte Automated Ads.
  2. Bevestig in het venster dat verschijnt dat er geen vooraf opgenomen of geïntegreerde reclames in je afleveringen zijn en klik daarna op Abonnement instellen.
    Opmerking: We kunnen geen vooraf opgenomen reclames verwijderen uit je afleveringen.
  3. Selecteer je maandprijs.
  4. Voltooi het instellen en voeg een link naar het abonnement toe aan de beschrijving van je podcast.

Opmerking: Doorlopende abonnementen zijn beschikbaar voor makers in de VS die momenteel geld verdienen met Automated Ads, maar die podcastabonnementen en Ondersteuning van luisteraars niet aan hebben staan.

Deze instelling wordt automatisch toegepast voor al je in aanmerking komende afleveringen. Het is momenteel niet mogelijk om afzonderlijke afleveringen uit te sluiten van je abonnement.