Een opgeslagen aflevering publiceren

Als je je podcast host op Spotify, kun je afleveringen in je concepten opslaan om later te publiceren.

Op internet:

1. Ga naar Afleveringen
  2. Zoek en klik op de conceptaflevering die je wilt publiceren.
  3. Geef je aflevering een titel en een beschrijving en voeg eventueel andere verplichte gegevens toe.
  4. Klik op Publiceren of gebruik Publicatiedatum om een toekomstige tijd en datum te selecteren.

In de mobiele app:

1. Tik op Podcast onderaan het scherm.
  2. Zoek en tik op het concept van de aflevering die je wilt publiceren en tik vervolgens op het potloodpictogram.
  3. Geef je aflevering een titel en een beschrijving, tik op de 3 stippen en tik daarna op Beschrijving van aflevering bijwerken.
  4. Tik op Publiceren of op Plannen om een toekomstige tijd en datum te selecteren.

Opmerking: voordat je je eerste aflevering kunt publiceren, moet je je account verifiëren. Als het goed is, heb je een verificatiemail gekregen tijdens de aanmaak van je account. Bekijk dit artikel voor tips

Je kunt maximaal 10.000 afleveringen vanuit je account publiceren.

Lees dit artikel voor meer informatie over hoe de publicatiedatum van je afleveringen de volgorde van je afleveringen beïnvloedt.