Meerdere podcasts binnen hetzelfde account

Je kunt al je podcasts via één account claimen en beheren, ongeacht of ze via Spotify worden gehost of niet.

Podcasts die worden gehost op Spotify

Om al je podcasts onder één account samen te brengen, zet je de inloggegevens voor elk account om naar die van Spotify.

Volg deze stappen om over te stappen op Spotify-inloggegevens

Log daarna uit en herhaal deze stappen voor elke podcast die je beheert. Zorg ervoor dat je voor elke podcast de inloggegevens omzet naar die van Spotify.

Als je voor je podcasts verschillende Spotify-inloggegevens gebruikt, neem dan contact met ons op.

Podcasts die worden gehost op een ander platform

1. Log in op Spotify for Podcasters
  2. Klik op je avatar en vervolgens op Voeg een nieuwe podcast toe.
  3. Selecteer Ik heb al een podcast.
  4. Volg de stappen om je extra podcast te claimen.

Een nieuwe podcast beginnen

Klik op je avatar en vervolgens op Voeg een nieuwe podcast toe. Selecteer Ik wil een podcast beginnen om een nieuwe podcast in hetzelfde account te maken.

Schakelen tussen je podcasts

Zoek de podcast die je wilt bekijken in Jouw podcasts.

Klik op Alle podcasts om de volledige lijst te bekijken.