Vart tog min musik vägen?

När du sparar musik på Spotify lagras den i Ditt bibliotek (Din musik på iPad och i webbspelaren).

Om något du sparat plötsligt inte finns tillgängligt kan du kika på följande lösningar.

Kontrollera att du är inloggad på rätt konto

Det är möjligt att skapa flera Spotify-konton, vart och ett med sina egna prenumerationer, spellistor, sparad musik osv. Om du använder Spotify på flera enheter ser du till att du är inloggad på rätt konto på varje enhet.

Om du är inloggad på rätt konto finns det ett antal möjliga anledningar till att du inte kan hitta din sparade musik:

• Se till att du letar på rätt plats. Allt borde vara sparat i Ditt bibliotek (Din musik på iPad och i webbspelaren). Individuella låtar är sparade i Låtar (eller specifika spellistor), album är sparade i Album, spellistor i Spellistor osv.
  • Om du inte hittar en spellista som du sparat kan personen som skapat spellistan ha tagit bort den eller stängt sitt konto, vilket innebär att den inte längre är tillgänglig i tjänsten.
  • Kontrollera att du inte gömt den av misstag med ett filter.
  • Har du kommit upp till gränsen på 10 000 låtar? Om du har det får du ett varningsmeddelande. För att spara mer innehåll kan du frigöra plats genom att ta bort tidigare sparat innehåll eller flytta sparat innehåll till en spellista (dina spellistor och dess innehåll räknas inte till gränsen för spår).
  • Du behöver en fungerande internetuppkoppling för att spara innehåll. Kontrollera din internetuppkoppling och försök spara igen.

Det betyder att innehållet inte längre är tillgängligt. Det kan vara så att licensavtalen med artisten/skivbolaget eller äganderättigheterna till musiken har ändrats. Innehållet dyker förhoppningsvis upp snart igen.

Om musik du laddat ned för att lyssna på offline plötsligt tagits bort från din enhet ska du följa våra felsökningssteg för att lyssna offline.

Senast uppdaterad 27 Juni, 2018