Vart tog min musik vägen?

Nä du sparar musik på Spotify lagras den i Ditt bibliotek (Din musik på iPad och i webbspelaren).

Om något du sparat plötsligt inte finns tillgängligt ska du kika på följande lösningar.

Kontrollera att du är inloggad på rätt konto

Det är möjligt att skapa flera Spotify-konton, vart och ett med sina egna prenumerationer, spellistor, sparad musik osv. Om du använder Spotify på flera enheter ska du se till att du är inloggad på rätt konto på varje enhet.

Om du är inloggad på rätt konto finns det ett antal möjliga anledningar till att du inte kan hitta din sparade musik:

• Se till att du letar på rätt plats. Allt borde vara sparat i Ditt bibliotek (Din musik på iPad och i webbspelaren). Individuella låtar är sparade i Låtar (eller specifika spellistor), album är sparade i Album, spellistor i Spellistor osv.
  • Kontrollera att du inte gömt det av misstag med ett filter.
  • Har du kommit upp till gränsen på 10 000 låtar? Om du har det får du ett varningsmeddelande. För att spara mer innehåll kan du frigöra mer plats genom att ta bort tidigare sparat innehåll eller flytta sparat innehåll till en spellista (dina spellistor och dess innehåll räknas inte till gränsen för låtar).
  • Du behöver en fungerande internetanslutning för att spara innehåll. Kontrollera din internetanslutning och försök spara igen.

Det betyder att innehållet inte längre är tillgängligt. Det kan vara så att licensavtalen med artisten/skivbolaget eller äganderättigheterna till musiken har ändrats. Innehållet dyker förhoppningsvis upp snart igen.

Om musik du hämtade för att lyssna på offline plötsligt tagits bort från din enhet ska du ta följa våra felsökningssteg för att lyssna offline.