Musik eller poddar som saknas

Vi har inte all världens musik och poddar på Spotify, och utbudet kan variera över tid och i olika länder. Det beror på tillstånd från rättighetsinnehavarna.

Vi lägger till ny nytt innehåll varje dag, så om du inte hittar det du letar efter nu kanske det visas (eller kommer tillbaka) snart.

Saknas det i Ditt bibliotek?

Om du använder mobilappen kan du kontrollera att du inte har råkat gömma något med ett filter. Dra skärmen nedåt för att visa dina filter.

Om det inte beror på ett filter kanske det är i ett annat konto. Prova att logga ut och in igen med andra inloggningsuppgifter.

Om du fortfarande inte hittar det kanske det inte sparades rätt. Använd Sök för att hitta och spara det.

Om du tror att någon har fått tillgång till ditt konto hittar du mer information i Tror du att ditt konto har hackats?