Kontot används någon annanstans

Spotify-licensen är för personligt bruk, så du kan bara spela från en enhet i taget.

Om du ser ett meddelande om att ditt konto används någon annanstans behöver du bara välja den enhet som du använder för tillfället.

Du kan också trycka på Tillgängliga enheter i fältet Nu spelas (på mobilen) eller klicka på  (i det nedre högra hörnet i desktopappen) för att välja vilken enhet du vill lyssna på.

Jag känner inte igen en av de enheter som använder mitt konto

Du kanske har glömt att logga ut från ditt konto på någon annans enhet. Om du inte har tillgång till enheten måste du be enhetens ägare att logga ut från ditt konto.

Du kan också genomföra en fjärrutloggning från din kontosida. Du kan ändra ditt lösenord för utökad säkerhet.