Felsökning för Spotify Connect

Om Spotify Connect inte fungerar ska du kontrollera:

Det är också värt att kontrollera att båda enheterna använder samma WiFi-nätverk. Du behöver bara göra det här första gången du använder Spotify Connect med dem, men det hjälper som ett steg vid felsökning.

Obs! Lokala filer kan inte spelas upp med Spotify Connect.

Om du fortfarande har problem efter att ha kontrollerat detta kan de här stegen hjälpa:

• Starta om Spotify-appen.
  • Stäng alla andra appar du inte använder.
  • Starta om enheterna.
  • Starta om ditt WiFi.
  • Prova att ansluta till ett annat WiFi-nätverk om det är möjligt.

Du kan även prova att inaktivera inställningen Visa bara lokala enheter. Det betyder att din app försöker hitta enheter i närheten som inte använder samma internetuppkoppling. Så här gör du:

Obs! Den här inställningen finns bara tillgänglig på mobila enheter och surfplattor.

1. Öppna Spotify-appen på en mobil eller surfplatta.
  2. Tryck på Hem .
    Har du Premium? Tryck på Ditt bibliotek .
  3. Tryck på Inställningar .
  4. Tryck på Enheter.
  5. Stäng av Visa bara lokala enheter och prova Connect igen.

Om problemet ändå kvarstår kan du behöva göra en ytterligare felsökning av enheten eller WiFi-anslutningen. Läs supportsidorna för internetleverantören/tillverkaren för hjälp.

Du kan även prova de här alternativen för att lyssna på Spotify på andra enheter:

Senast uppdaterad 11 Juni, 2018