Jag behöver hjälp med mina nedladdningar.

Allt du har laddat ned har en Nedladdat-symbol  (desktop)/ (mobil och surfplatta) bredvid sig och finns i Ditt bibliotek. Du kan inte exportera Spotify-innehåll från appen.

Tips: Växla till offlineläge för att enbart spela upp nedladdat innehåll. Välj din enhet för att ta reda på hur du gör. Allt du inte har laddat ned är gråmarkerat och otillgängligt.

Om din musik eller dina podcasts inte laddas ned:

• Kontrollera att enheten inte är i viloläge.
  • Kontrollera att det finns tillräckligt med ledigt utrymme på enheten (vi rekommenderar minst 1 GB).
  • Enheten måste ha en aktiv internetuppkoppling.
  • Du kan bara ladda ned musik och podcasts till sammanlagt tre olika enheter (se ”Hantera dina aktiva offlineenheter” nedan).
  • Du kan ladda ned max 3 333 låtar per enhet. Om du får ett felmeddelande som säger att du har nått denna gräns kan du försöka ta bort några befintliga nedladdningar.
  • Du behöver en aktiv Premium-prenumeration. Ta reda på hur du kontrollerar din prenumerationsstatus.
  • Se till att ditt konto har varit online minst en gång under de senaste 30 dagarna.
  • Du kan inte ladda ned podcasts och album på desktop.

Kontrollera först nedladdningsstatusen. Nedladdat-symbolen  (desktop)/ (mobil och surfplatta) indikerar att nedladdningen genomförts.

Obs! Du måste ladda ned musiken på nytt efter ominstallationen.

Det finns ett par möjliga orsaker till varför dina nedladdningar har tagits bort:

• Du har laddat ned musik till fler än tre enheter.
  • Du har inte varit online med Spotify under de senaste 30 dagarna.
  • Du har nyligen installerat om appen.
  • Din Spotify-app behöver uppdateras
  • Ditt SD-kort (om enheten har ett) fungerar inte som det ska (det har t.ex. flyttat på sig eller skadats osv.).
  • Innehållet är inte längre tillgängligt på Spotify.
  • Spår i vissa spellistor uppdateras regelbundet, vilket innebär att spår kan ha tagits bort.

Om de spår som du laddat ned försvinner från din enhet rekommenderar vi att du tar bort alla aktiva offlineenheter (se ”Hantera dina aktiva offlineenheter” nedan) och installerar om appen innan du laddar ned spåren igen.

Premium-prenumeranter måste gå online med Spotify minst en gång var 30:e dag. Det gör att Spotify kan kontrollera att din prenumeration fortfarande är aktiv och räkna hur många gånger ett spår spelas för att kompensera artister.

Om du inte går online med Spotify minst en gång var 30:e dag försvinner spår som du har laddat ned för offlinelyssning automatiskt från din enhet.

Du kan ladda ned Spotify-låtar spår för offlinelyssning på upp till tre enheter i taget. Om du vill ladda ned musik till en fjärde enhet har du följande alternativ:

• När du laddar ned till den nya enheten tas enheten med de tidigaste nedladdningarna automatiskt bort från listan över Offlineenheter. Spåren på den här enheten laddas inte längre ned för offlinelyssning.
  • Innan du laddar ned till den nya enheten tar du bort en enhet från listan över Offlineenheter manuellt. Spåren på den här enheten laddas inte längre ned för offlinelyssning.
Senast uppdaterad 24 Juli, 2018