Spotify Community

Spotify Community är en plats där tusentals Spotify-användare kan få hjälp och hjälpa andra. I vårt Community kan du göra följande:

• Hitta hjälp i befintliga trådar eller publicera en fråga.
  • Lära dig nya trick och tips.
  • Ge förslag på hur vi kan förbättra appen eller stötta befintliga idéer.
  • Chatta om musik och dela dina spellistor.

Om du vill gå med trycker du bara på Logga in längst upp till höger på Community-startsidan för att registrera dig med ditt Spotify-konto.

Om du är ny i Communityt kan du kolla in Nybörjarguiden till Communityt för tips på hur du kommer igång, var du hittar olika saker, vad du kan hålla utkik efter, vett och etikett för Communityt och mycket mer.

Bli en Rock Star med Spotify Community.

Om du har koll på Spotify kan du dela med dig av dina kunskaper! Spotifys Rock Star Program rekryterar erfarna användare som hjälper till i Community-forum eller på Twitter för att tjäna in poäng och få belöningar.

Några av de belöningar som våra Stars kan få är:

• Spotify Premium
  • Produkter, till exempel t-shirtar, munktröjor, pennor, klistermärken, hörlurar och mycket annat.
  • Samtal med personal.
  • Betalda resor till Spotifys huvudkontor.

Ansök om att bli en Rock Star.

1. Skapa ett konto i Spotify Community.
  2. Hjälp andra genom att publicera inlägg på anslagstavlor för hjälp och/eller anslagstavlor för musik.
  3. Fyll i det här intresseformuläret.
  4. Fortsätt att hjälpa andra i communityt/på anslagstavlorna för musik.
  5. De som fortsätter att hjälpa andra på en hög nivå och klarar våra Rock Star-bedömningar stiger i graderna, först till Rising Star och sedan till en av våra ökända Rock Stars.