Ditt bibliotek

I Ditt bibliotek hittar du alla dina sparade artister, album, låtar, podcasts, spellistor, videos och radiostationer samt dina lokala filer och din Daily Mix.

Obs! Ditt bibliotek visas som Din musik på iPad.

Hur sparar jag till mitt bibliotek?

• För att spara album går du till vilket album som helst och väljer SPARA

• För låtar väljer du  på vilken låt som helst.

• För artister, podcasts, videos, radiostationer och spellistor går du till dina favoriter och väljer FÖLJ.

Obs! Det finns en gräns på 10 000 för antalet låtar och album som du kan spara till Ditt bibliotek. För album räknas alla dess låtar plus albumet självt till maxgränsen (t.ex. räknas ett album med tio låtar som sammanlagt elva låtar). Om din samling är så pass ¨grym att den inte får plats kan du alltid lägga till låtar i spellistor.