Premium-planer

Spotify Free

Spotify Premium

Över 80 miljoner låtar

Poddar

Res utomlands med din musik

I upp till 14 dagar.

Välj och spela upp valfritt spår på mobilen

Tillgängligt för utvalda spellistor.

Spela låtar i valfri ordning

Reklamfri musik

Ladda ned musik

Ladda ned poddar

Högsta musikkvalitet

Rätt Premium-plan för dig

Se alla Premium-planer

Premium Individual

Alla Premium-funktioner bara för dig.

Pris varierar mellan olika länder.

Premium Student

Studenter får 50 % rabatt på Premium i upp till fyra år.

Obs! Förnya var tolfte månad (upp till tre gånger).

Premium Duo

Två personer som bor tillsammans får varsitt Premium-konto till ett rabatterat pris.

Premium Family

En rabatterad plan för upp till sex familjemedlemmar som bor tillsammans.

• Planmedlemmar har separata konton med Premium‑funktioner
  • Planhanteraren är den person som betalar för planen och hanterar medlemmar
  • Planhanteraren kan ställa in filter för explicit innehåll för medlemmar
  • Unga lyssnare kan använda Spotify Kids‑appen, fullpackad med låtar att sjunga med till, soundtrack och spellistor som är handplockade av våra experter

Premium-testversioner

Om du aldrig har haft Premium eller varit medlem i en Premium-plan som Family eller Duo kan du prova en plan till ett rabatterat pris eller till och med gratis.

För en gratis testperiod måste du ange ett giltigt betalningssätt för att registrera dig. Det är för att vi ska kunna bekräfta ditt land eller din region och behandla betalningar om du vill fortsätta med Premium när testversionen avslutas.