Shuffle

Blanda de låtar som spelas med shuffle. Perfekt för långa spellistor, när du vill lyssna på olika saker eller när du bara inte vill följa en ordning.

Kom igång

Om du vill aktivera shuffle trycker du bara på ikonen i fältet Nu spelas i appen (välj din enhet nedan för mer info).

Obs! Shuffle är inte tillgängligt när du lyssnar på Radio eller Daily Mix.

Du kan aktivera shuffle för samtliga spellistor, album, artistprofiler eller låtar i Ditt bibliotek.

1. Klicka på Shuffle längst ned i desktopappen.
  2. Ordningen för de låtar som ska spelas är nu blandad.
    Tips: Vill du se hur den ändrats? Kolla in Uppspelningskön.
  3. Klicka igen för att stänga av shuffle. Låtarna hamnar i den ursprungliga ordningen igen.

Du kan aktivera shuffle för samtliga spellistor, album, artistprofiler eller låtar i Ditt bibliotek.

1. Klicka på Shuffle längst ned i webbspelaren.
  2. Ordningen för de låtar som ska spelas är nu blandad.
    Tips: Vill du se hur den ändrats? Kolla in Uppspelningskön.
  3. Klicka igen för att stänga av shuffle. Låtarna hamnar i den ursprungliga ordningen igen.

Tryck på SHUFFLE längst upp i en spellista, ett album, en artistprofil eller en lista med låtar i Ditt bibliotek.

Obs! Om du använder Spotify Free i mobilen kan du bara lyssna med shuffle. Du kan använda en surfplatta eller dator för att lyssna på specifika låtar eller spellistor/album i den ursprungliga ordningen.

För Premium

Så här kontrollerar du shuffle på mobilen:

1. Tryck på panelen Nu spelas  längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Shuffle för att aktivera det.
  3. Ordningen för de låtar som ska spelas är nu blandad.
    Tips: Vill du se hur den ändrats? Kolla in Uppspelningskön.
  4. Tryck igen för att inaktivera shuffle. Låtarna hamnar i den ursprungliga ordningen igen.

Vanliga frågor

Nej då! Kolla in hur du spelar för att lyssna på vad du vill, när du vill, i vilken ordning du vill.

Obs! Om du använder Spotify Free i mobilen kan du bara lyssna med shuffle. Du kan använda en surfplatta eller dator för att lyssna på specifika låtar eller spellistor/album i den ursprungliga ordningen.

Ja, det gör det! Kolla in Uppspelningskö och Sortera och filtrera.

Om du använder Spotify Connect eller en annan trådlös anslutning för att spela från en enhet till en annan kan det vara så att bara de första 100 låtarna i spellistan överförs till den andra enheten. Det betyder att låtarna som mixas bara kommer från de 100 första låtarna.