Dela musik, podcasts och videos

Se hit alla trendsättare! Vi har gjort det enkelt för er att dela till sociala kanaler och andra meddelandetjänster direkt från appen.

1. Klicka på  något du vill dela, eller högerklicka på det.
  2. Klicka på Dela.
  3. Klicka på den kanal du vill dela till. Du dirigeras dit i din webbläsare så att du kan logga in.
  4. Lägg till eller redigera meddelandet om du vill. Sen är det bara att dela!

Du kan även göra följande:

• Klicka på Kopiera låtlänken för att klistra in länken vart du vill.
  • Klicka på Kopiera Spotify URI för att kopiera en kod som du kan använda i sökfältet på Spotify.
  • Bädda in koder till urklipp med Kopiera inbäddningskod.
  1. Högerklicka på något som du vill dela.
  2. Klicka på Kopiera länk till låt/spellista/album.
  3. En länk kopieras till urklipp, så att du kan klistra in den var du vill.

Dela med en Spotify-kod

Obs! Spotify begär åtkomst till telefonens kamera för den här funktionen. Läs mer om information du delar med Spotify.

1. Tryck på  på det du vill dela.
  2. Du hittar koden under omslagsbilden.
  3. Dela den på något av följande två sätt:
  • Be din vän skanna koden med sin telefon.
  • Tryck på albumomslaget, välj SPARA I DINA BILDER och skicka den till din vän från bildgalleriet. Din vän behöver bara skanna för att lyssna.

Ladda ned en högupplöst Spotify-kod genom att gå till spotifycodes.com

Skanna en Spotify-kod

Så här spelar du upp från en Spotify-kod:

1. Tryck på Sök  i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på kameran.
  3. Om du inte beviljat Spotify åtkomst till din kamera än trycker du på SKANNA och sedan OK.
  4. Rikta kameran mot en Spotify-kod. Om du har sparat kodbilden till telefonens bildgalleri kan du istället trycka på VÄLJ FRÅN BILDER.

Andra sätt att dela

1. Tryck på  på det du vill dela.
  2. Tryck på Dela.
  3. Tryck på de kanaler du vill dela till. Tryck på Mer för att dela med andra appar för meddelanden och fildelning på telefonen. Du kan även välja Kopiera länken för att klistra in en länk var du vill.
  1. Tryck på  på det du vill dela.
  2. Tryck på Dela.
  3. Tryck på de kanaler du vill dela till. Tryck på Mer för att dela med andra appar för meddelanden och fildelning på telefonen. Du kan även välja Kopiera länken för att klistra in en länk var du vill.

Dela med en Spotify-kod

Obs! Spotify begär åtkomst till telefonens kamera för den här funktionen. Läs mer om information du delar med Spotify.

1. Tryck på  på det du vill dela. Eller bara tryck och håll ned tills alternativen visas.
  2. Du hittar koden under omslagsbilden.
  3. Dela på något av följande två sätt:
  • Be din vän skanna koden med sin telefon.
  • Ta en skärmdump och skicka den till din vän från ditt fotogalleri. Din vän behöver bara skanna för att lyssna.

Ladda ned en högupplöst Spotify-kod genom att gå till spotifycodes.com

Skanna en Spotify-kod

1. Tryck på Sök  i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på kameran .
  3. Om du inte beviljat Spotify åtkomst till din kamera än trycker du på SKANNA och sedan OK.
  4. Rikta kameran mot en Spotify-kod. Om du har sparat kodbilden till telefonens bildgalleri kan du istället trycka på VÄLJ FRÅN BILDER.

Andra sätt att dela

1. Tryck på  på det du vill dela. Eller bara tryck och håll ned tills alternativen visas.
  2. Tryck på Dela.
  3. Tryck på de kanaler du vill dela till. Tryck på Mer för att dela med andra appar för meddelanden och fildelning på telefonen. Du kan även välja Kopiera länken för att klistra in en länk var du vill.
Senast uppdaterad 19 April, 2018