Privat lyssnande

Alla som följer dig på Spotify kan se vad du lyssnar på i realtid, om du inte aktiverar Dölj aktivitet.

Välj en enhet nedan för att ta reda på hur du gör din session privat.

Obs! Inget av det du spelar privat visas offentligt, men det kan fortfarande påverka de personliga mixar vi gör åt dig.

1. Klicka på  i appens övre högra hörn.
  2. Välj Dölj aktivitet. Din bild ändras så att du ser att en privat session är aktiv.

Sessionen med dold aktivitet avslutas när du startar om Spotify eller efter en lång period av inaktivitet.

1. Tryck på Ditt bibliotek  i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Välj Sociala nätverk.
  4. Aktivera Dölj aktivitet.

Sessionen med dold aktivitet avslutas när du startar om Spotify eller efter en lång period av inaktivitet.

1. Tryck på Ditt bibliotek  i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Välj Sociala nätverk.
  4. Aktivera Dölj aktivitet.

Sessionen med dold aktivitet avslutas när du startar om Spotify eller efter en lång period av inaktivitet.

1. Tryck på Ditt bibliotek  i menyn längst ned på skärmen.
  2. Välj Inställningar .
  3. Under Sociala nätverk aktiverar du Privat session.

Sessionen med dold aktivitet avslutas när du startar om Spotify eller efter en lång period av inaktivitet.