Privat lyssnande

Alla som följer dig på Spotify kan se vad du lyssnar på i realtid, om du inte aktiverar Dölj aktivitet.

Välj en enhet nedan för att ta reda på hur du gör din session privat.

Obs! Allt du spelar privat kan fortfarande påverka vissa av de personliga blandningar vi skapar för dig (men inte Discover Weekly).

1. Klicka på  i appens övre högra hörn.
  2. Välj Dölj aktivitet. Din bild ändras så att du ser att en privat session är aktiv.

Sessionen med dold aktivitet avslutas när du startar om Spotify eller efter en lång period av inaktivitet.

1. Tryck på Hem
    Har du Premium? Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Under Sociala nätverk aktiverar du Dölj aktivitet.

Sessionen med dold aktivitet avslutas när du startar om Spotify eller efter en lång period av inaktivitet.

Senast uppdaterad 08 Juni, 2018