Följ vänner och artister

Obs: Denna funktion är inte tillgänglig på mobiler (om du inte har Premium). Läs mer om Spotify på mobilen.

Följ artister

Följ artister för att få aviseringar och aldrig missa en ny release.

1. Hitta en artist med hjälp av Sök.
  2. Klicka/tryck på FÖLJ.

Tips: Klicka/tryck igen för att sluta följa personen.

Följ vänner, varumärken och kändisar

Välj din enhet nedan för att se en lista över vänner och rekommenderade personer.

Obs! Ditt Spotify-konto måste vara anslutet till Facebook för att du ska kunna se dina vänner i listan.

1. Bläddra längst ned i ditt vänflöde.
  2. Klicka på HITTA VÄNNER. Klicka sedan på FÖLJ.
    Tips: Klicka igen för att sluta följa personen.
  1. Tryck på Ditt bibliotek  i menyn längst ned på skärmen. Tryck sedan på ikonen för profilbilden längst upp till vänster.
  2. Tryck på HITTA VÄNNER (iOS), eller på  i det övre högra hörnet (Android). Tryck sedan på FÖLJ.
    Tips: Tryck igen för att sluta följa personen.

Du kan också be dina vänner att dela sin profil med dig.

Jag ser inte mina vänner

Ditt Spotify-konto måste vara anslutet till Facebook för att du ska kunna se dina vänner i listan.

Om du fortfarande inte kan hitta dina vänner kan du behöva uppdatera dina Facebook-inställningar. Så här gör du:

1. Gå till Facebook på datorn och välj Inställningar i listrutan till höger.
  2. Välj Appar och sedan Spotify.
  3. Se till att din Vänner-lista är markerad. Om den är det provar du att avmarkera den och markera den på nytt.

Fungerar det inte? Du kan behöva logga ut och in igen för att förnya Spotifys åtkomst till dina Facebook-uppgifter.

Hur ser jag vem som följer mig?

Du hittar dina FÖLJARE på din profilsida.

• I desktopappen klickar du på ditt namn i det övre högra hörnet.

• På mobil och surfplatta trycker du på Ditt bibliotek  i menyn längst ned på skärmen och sedan på ikonen för profilbilden.
Senast uppdaterad 27 Juni, 2018