Skaffa och använd Spotify

Här är allt du behöver veta för att komma igång med Spotify.

Skapa ett konto

Första steget är att välja ett av följande sätt att skapa ett Free-konto hos oss. Om du vill ha ytterligare funktioner kan du sedan prenumerera på Premium.

Med din mejladress

1. Gå till Spotify.com/signup.
  2. Välj ett användarnamn och ett lösenord.
  3. Fyll i övriga uppgifter.
  4. Klicka på REGISTRERA DIG.

Med Facebook

1. Gå till Spotify.com/signup.
  2. Klicka på REGISTRERA DIG MED FACEBOOK.
  3. Ange dina inloggningsuppgifter för Facebook och klicka på LOGGA IN.
    Obs! Enheten kanske automatiskt känner igen och använder konton som redan är inloggade på Facebook.

Kolla in vår information om att använda Spotify med Facebook.

Tips: Vi rekommenderar att du bara skapar ett konto, så att du har all din musik och dina prenumerationer på samma ställe. Kolla in vår guide till hur du hittar konton du redan har.

Skaffa appen

Nu när du har skapat ett konto kan du ladda ned Spotify gratis.

Appen är tillgänglig på desktop, mobil, surfplatta, TV och i bilen. Du kan ha den ¨på så många enheter du vill.

Om du inte vill ladda ned appen kan du gå till vår webbspelare för att lyssna direkt i webbläsaren.

Börja spela

Du har ett konto och appen. Nu kan du spela musik!

Kolla in de här funktionerna för att komma igång:

Utforska gärna vår supportsida för fler guider, tips, tricks och annan hjälp. I Spotify Community finns det ännu mer hjälp att få.