Komma igång

Här är allt du behöver veta för att komma igång med Spotify.

Hämta appen

Du kan ladda ned Spotify gratis på datorn här eller via appbutiken på din mobiltelefon eller surfplatta.

Om du inte vill ladda ned appen kan du gå till vår webbspelare för att lyssna direkt i webbläsaren.

Skapa ditt konto

Du kan skapa ditt konto på Spotifys webbplats eller i appen.

Det här låter dig logga in på appen på vilken enhet som helst med din e-postadress och ditt lösenord.

1. Välj REGISTRERA DIG.
  2. Ange och bekräfta din e-postadress.
  3. Välj ett lösenord.
  4. Du kan välja att ange fler detaljer så som kön, födelsedatum och vad du vill att vi ska kalla dig (ditt visningsnamn).
    Tips: Ditt visningsnamn är bara för syns skull. Det är inte samma sak som ditt användarnamn, vilket skapas automatiskt och inte kan ändras. För mer information kan du läsa Ändra användarnamn.

Det här låter dig logga in på appen på vilken enhet som helst med Facebook, och ditt namn och din bild från Facebook visas på din profil. Läs mer om Spotify och Facebook här.

1. Välj REGISTRERA DIG MED FACEBOOK eller FORTSÄTT MED FACEBOOK (på mobila enheter).
  2. Om du inte redan är inloggad på Facebook på enheten omdirigeras du för att ange dina inloggningsuppgifter för Facebook.
  3. Ge Spotify tillgång till ditt Facebook-konto.

Börja spela

Nu har du både app och konto, så du kan börja lyssna på musik!

Kolla in de här funktionerna för att komma igång:

Utforska gärna vår supportsida för fler guider, tips, tricks och annan hjälp. I Spotify Community finns det ännu mer hjälp att få.

Senast uppdaterad: 06 November 2019