Hitta och dela din profil

Dela din profil för att visa dina vänner vad du lyssnar på. Välj en enhet nedan för att ta reda på hur.

1. Klicka på ikonen för profilbilden i appens övre högra hörn.
  2. Klicka på .
  3. Håll muspekaren över Dela och välj ett delningsalternativ.

Obs! Denna funktion är inte tillgänglig på mobiler (om du inte har Premium) Läs mer om Spotify på mobilen.

1. Tryck på Ditt bibliotek
  2. Tryck på ikonen för profilbilden längst upp till vänster.
  3. Tryck på  (iOS)/ (Android) i det övre högra hörnet.
  4. Tryck på Dela och välj ett delningsalternativ.
Senast uppdaterad: 19 September 2018