Ladda ned appen

Appen är helt gratis att ladda ner och du betalar inget för de grundläggande funktionerna, som uppspelning av musik.

Ta reda på hur du laddar ner Spotify till de olika enheterna nedan.

Tips: Har du inte använt Spotify förut? Kolla in vår guide till hur du kommer igång.

Desktop

1. Gå till www.spotify.com/download. Om nedladdningen inte startar inom några sekunder klickar du på starta om nedladdningen.
  2. Leta reda på appen i mappen Nedladdningar och dubbelklicka på den.
  3. Fortsätt genom installationsstegen.
  4. Logga in och njut av musiken!

Om du inte kan ladda ner appen kan du spela upp musik från webbläsaren med vår webbspelare.

Mobil och surfplatta

Ladda ned Spotify från Google Play App Store för att lyssna på musik när du är på språng.

Spotify på Android med Google Play
Spotify på iOS med App Store

Andra enheter

Du kan behöva en separat app för att lyssna på andra enheter, beroende på enheten. För mer information kan du läsa om hur du lyssnar via högtalare, bilar, TV:ar eller spelkonsoler.

Senast uppdaterad: 18 September 2018