Komma igång

Miljontals låtar och tusentals poddar finns bara några steg bort.

Hämta appen

Spotify är tillgänglig på desktop, mobil, surfplatta, tv, i bilen och klockan och mer!

Skapa ditt konto

Välj bara REGISTRERA DIG från inloggningsskärmen i appen.

Du kan använda din e-postadress eller ditt telefonnummer, eller ditt Facebook- eller Apple-konto.

Fler registreringsuppgifter är valfria, som kön, födelsedatum och vad vi ska kalla dig (ditt visningsnamn).

Börja spela

Utforska och upptäck! Ju mer du använder Spotify, desto mer lär vi känna dig och kan rekommendera musik och poddar bara för dig.

Välj din enhet och läs mer om grunderna i hur du spelar upp.

Tips! Gilla Lägg till sparad dina favoriter om du vill lägga till dem i Ditt bibliotek. Det hjälper dig att skapa en samling, och oss att lära känna dig så att vi kan ge dig rekommendationer.