Varför har appen ändrats?

På Spotify testar och lanserar vi ofta möjliga förbättringar och nya funktioner. När vi utför dessa tester kan du se något i appen som din kompis inte ser, eller få tillgång till en ny funktion under en tidsbegränsad period. Berätta för oss vad du tycker i vårt Community

Tips: Vi rekommenderar att du aktiverar automatiska uppdateringar på din enhet för att se till att du inte går miste om något.

Premium på mobil och surfplatta

Om du har Premium lägger du nog märke till att appen har ett nytt utseende på mobil/surfplatta.

Vi har gjort det enklare att använda, navigera och hitta den musik du gillar i den. Kolla in våra vanliga frågor för hjälp.

Radio utgör nu en del av Sök

Tryck bara på Sök  och starta en radiostation på ett av följande tre sätt:

• Ange ett artistnamn för att hitta hens radiostation.
  • Sök efter ett spår och tryck för att spela upp det. När låten tar slut spelas automatiskt en radiostation baserad på den låten.
  • Tryck på Radio för att hitta fler stationer.

Läs mer om Spotify Radio

Vi tog de bästa funktionerna i Utforska och lade till dem i Sök.

Tryck bara på Sök   , så hittar du Dina mest spelade genrer längst upp. Du kan välja att Utforska alla under det.

Tryck på Hem  , så hittar du dem under Skapad för dig. Du hittar dem även i Ditt bibliotek

Om du vill ha mer information om vilka ändringar vi gjort av Premium på mobil och surfplatta kan du kolla in den här spellistan i appen.

Senast uppdaterad: 29 Oktober 2018