På vilka enheter kan jag lyssna på Spotify?

Begränsa inte Spotify till bara en enhet …

Du kan ladda ned appen på alla sorters datorer, mobiler och surfplattor. Kolla in systemkraven för att se om din enhet är kompatibel.

Du kan även använda Spotify via spelkonsoler, högtalare, tv:ar, bilar och andra enheter. Kolla in Spotify Gear för information om alla extra enheter vi stöder, vilka anslutningstyper som stöds och hur du kan skicka din musik till dem.

Kan jag spela upp på flera olika enheter samtidigt?

Du kan bara streama på en enhet i taget. Om du startar uppspelning på en annan enhet kommer den tidigare enheten att pausas.

Tips: Du kan streama sömlöst från en enhet till en annan med Spotify Connect.