Explicit innehåll

Det är fantastiskt att höra musik så som artisten vill att den ska höras. Det här innebär att material på Spotify ibland kan innehålla explicit innehåll, så höll utkik efter etiketten EXPLICIT på publicerat innehåll (E på webbspelaren).

Om du inte vill höra låtar med explicit innehåll kan du kolla efter den rena versionen av låten. Välj en enhet för att se hur.

Obs! Det finns inte nödvändigtvis en ren version av alla låtar med explicit innehåll.

1. På sidan Album bläddrar du ned till slutet av låtvyn.
  2. Hitta fler releaser av samma album längst ned till höger.

Obs! Om du inte ser det här alternativet finns det för närvarande inga andra versioner av albumet tillgängliga på Spotify.
  3. Välj den version av albumet du vill lyssna på.

Ett annat alternativ är att ange titeln på det explicita innehållet i sökrutan för att hitta versioner som inte har etiketten för explicit innehåll.

Håll utkik efter etiketten E (explicit).

Om du hittar nåt med den här etiketten kan det finnas en ren version tillgänglig. Ange dess titel i sökrutan för att hitta versioner som inte markerats som explicita.

Om du hittar nåt med den här etiketten EXPLICIT kan det finnas en ren version tillgänglig. Ange dess titel i sökrutan för att hitta versioner som inte markerats som explicita.