Internetanvändning

Precis som många andra digitala tjänster eller appar behöver Spotify en viss del av din enhets WiFi-/internetbandbredd eller mobildata för att fungera.

Bandbredd

Din app använder en viss del av enhetens internetbandbredd för att kunna spela upp musik utan buffring.

Minska bandbreddsanvändning

Mobildata

Kostnaden för att streama musik via mobildata kan variera beroende på din mobildataplan. Kontakta din mobiloperatör för mer information.

Obs! Vi rekommenderar minst en 3G-uppkoppling för att streama musik.

Minska användningen av mobildata

• Använd WiFi istället för mobildata. Det gäller särskilt när appen startar och om du använder den utomlands.
  • Ladda ned musik för att lyssna offline (endast Premium). Stäng av Ladda ned via mobilnätet i appens inställningar under Musikkvalitet för att se till att du endast laddar ned när du är ansluten till WiFi.
  • Vissa enheter har ett datasparläge för att minska den totala dataanvändningen. Se enhetstillverkarens bruksanvisning för mer information.