Sekretess för spellistor

Du kan göra vilken som helst av dina spellistor offentlig så att den visas i din profil, eller så kan du göra den hemlig för att dölja den från din profil.

Välj en enhet för att se hur.

Obs! Alla spellistor du gör hemliga visas fortfarande på profilerna för de som följer dem.

1.    Högerklicka på spellistan.
2.    Välj Gör publik för att visa den i din profil, eller välj Gör hemlig för att dölja den från din profil.

För Premium:

1. Tryck på  (iOS) eller  (Android) högst upp till höger i spellistan.
  2. Välj Gör publik för att visa den i din profil, eller välj Gör hemlig för att dölja den från din profil.

För Spotify Free kan du ändra sekretessinställningarna med stegen ”Desktop och webbspelare” i avsnittet ovan.

Ange din standardinställning

Spellistor du skapar är offentliga som standard, men du kan när som helst inaktivera/aktivera den här inställningen.

Obs! Desktop-app krävs.

1. Klicka på  i desktop-appens övre högra hörn.
  2. Välj Inställningar.
  3. Under Sociala nätverk inaktiverar/aktiverar du Gör nya spellistor publika automatiskt.
Senast uppdaterad: 29 Augusti 2018