Release Radar

Release Radar är en spellista med nya releaser som rekommenderas bara för dig.

Den uppdateras varje fredag med musik som släppts de senaste veckorna och innehåller de artister du lyssnat på mest, plus en del rekommendationer som vi tror du kommer att gilla.

Vanliga frågor

Dator och webbspelare

Du hittar Release Radar i Ditt bibliotek, under Bara för dig.

Mobil och surfplatta

Du hittar Release Radar i Hem , under Skapat för dig.

Hittar du den inte?

Du kan även söka  efter din Release Radar-spellista.

Tips: Välj FÖLJ för att spara den till Ditt bibliotek, under Spellistor.

Har du inte använt Spotify förut?

Vi behöver lära känna dig och den musik du gillar, så räkna med att du får dina Release Radar-spellistor efter några veckors lyssnande.

Release Radar uppdateras varje fredag. Om du gillar några av låtarna från den ska du se till att spara dem eller lägga till dem i en annan spellista innan Release Radar uppdateras nästa fredag.

Ju mer du använder Spotify, desto bättre blir din Release Radar. Du kan också berätta för oss vad du gillar och vad du inte gillar:

• Tryck på  i vyn Nu spelas för att gilla en låt, vilket gör att den automatiskt sparas till Ditt bibliotek.
  • Tryck på  i vyn Nu spelas för att ta bort den från din Release Radar-spellista, så kommer vi ihåg det till nästa gång.

Senast uppdaterad: 08 Maj 2019