Spellistemappar

Spellistemappar är ett bra sätt att organisera dina spellistor på. Du behöver desktop-appen för att skapa dem. När du gjort det syns de även på dina mobila enheter.

Skapa en mapp

1. Högerklicka på en spellista i menyn till vänster i desktop-appen.
  2. Välj Skapa mapp.
  3. Ge den ett namn och tryck på Retur.

Lägga till i en mapp

• Välj en spellista från menyn till vänster i desktop-appen och använd dra och släpp för att lägga till den i en spellistemapp.
  • Du kan också högerklicka på en spellistemapp och välja Skapa spellista.

Tips: Du kan till och med skapa mappar inuti andra mappar! Högerklicka bara på en spellistemapp och välj Skapa mapp

Senast uppdaterad: 29 Augusti 2018