Personanpassa omslagsbilden för dina spellistor

Obs! Desktop-app krävs

Ge dina spellistor en personlig touch genom att lägga till en omslagsbild och en beskrivning.

1. Klicka på bilden för spellistan.
  2. Ange spellistans namn och beskrivning i vyn Redigera.
  3. Klicka på VÄLJ BILD om du vill ladda upp en ny omslagsbild eller på BYT UT BILDEN om du vill ersätta en befintlig bild.
  4. Klicka på SPARA.

Obs! Bilder måste laddas upp i formatet .jpeg med en maximal filstorlek på 4 MB och får inte strida mot upphovsrättslagar, varumärkeslagar eller rättigheter för personliga bilder. Mer information finns i våra riktlinjer för bilder till spellistor.

Senast uppdaterad: 19 September 2018