Gruppspellistor med Messenger

Nu kan du och dina vänner enkelt sätta ihop nya Spotify-spellistor inom gruppkonversationer på Facebook Messenger för att skapa den perfekta blandningen.

1. I Facebook Messenger trycker du på + till vänster om redigeringsrutan för meddelanden och väljer Spotify under Tillägg
  2. Under GRUPPSPELLISTOR klickar du på SKAPA.Obs! Personen som påbörjar spellistan måste ha ett Spotify-konto som är kopplat till Facebook
  3. Vem som helst i gruppen kan börja lägga till låtar. Du behöver inte ett konto för att förhandsgranska eller lägga till låtar i spellistan, men du behöver ett för att lyssna på hela låtarna.

Ha det så kul med dina spellistor!

Kolla in Gemensamma spellistor för ett annat sätt att skapa spellistor tillsammans med dina vänner.