Spara och återställa spellistor

Spara en spellista

Välj Lägg till sparad på en spellista för att gilla den och spara den i Ditt bibliotek.

Spara en version av en spellista

De flesta spellistor uppdateras regelbundet så att de alltid är aktuella.

Du kan inte spara (eller återställa) en viss version av en spellista, men du kan göra följande:

• Skapa en egen spellista och lägga till alla spåren till den
  • Välj Lägg till sparad på en låt för att gilla den och spara den i spellistan Gillade låtar i Ditt bibliotek

Återställa borttagna spellistor

Om du har tagit bort en spellista under de senaste 90 dagarna kan du få tillbaka den:

1. Logga in på din kontosida.
  2. Under Konto väljer du Återställ spellistor.
  3. Klicka på ÅTERSTÄLL vid den spellista du vill återställa.
  4. Öppna Spotify och hitta den återställda spellistan längst ned i samlingen med spellistor.

Tips: Du kan även använda tangentbordsgenvägar för att direkt ångra något som du har raderat:

• Cmd+Z (för Mac)
  • Ctrl+Shift+Z (för Windows)

Kan du inte se det?

Du kanske har skapat spellistan med ett annat konto. Prova att logga in med andra inloggningsuppgifter.