Återställa borttagna spellistor

Ångra! Ångra!

Spotify säkerhetskopierar de spellistor du skapar automatiskt, så det är enkelt att återställa dem ifall du raderat dem.

1. Logga in på din kontosida.
  2. Klicka på Återställ spellista i menyn till vänster.
  3. Klicka på ÅTERSTÄLL vid den spellista du vill återställa.
  4. När du öppnar Spotify hittar du den  återställda spellistan längst ned i samlingen med spellistor.

Kan du inte se den?

Det är möjligt att du skapade spellistan med ett annat konto, så försäkra dig om att du loggat in på det konto där spellistan ursprungligen skapades.

Om du inte är säker på om du har ett annat konto kan vi hjälpa dig ta reda på det.

Det är också möjligt att du sparade din musik någon annanstans på Spotify. Kolla in dina Låtar i Ditt bibliotek

Kortkommandon

Om du av misstag raderar en låt (eller en spellista) kan du använda dina kortkommandon för att omedelbart ångra handlingen. Tryck på:

• ctrl+z (på Mac)
  • ctrl+Skift+Z (på Windows)

Senast uppdaterad: 19 September 2018