Ditt bibliotek

Ditt bibliotek är en katalog med alla dina sparade artister, album, låtar, podcasts och mer!

Var finns Ditt bibliotek?

Du hittar Ditt bibliotek i menyn till vänster.

Tryck på Ditt bibliotek längst ned i appen.

Om du använder den reklambaserade gratistjänsten på mobil hittar du artister, album och podcasts som du gillat här. De låtar du gillat finns i Spellistor under Favoriter.

Om du har Premium hittar du alla de artister, album, låtar, podcasts, spellistor, videos och radiostationer som du har sparat, samt dina lokala filer och din Daily Mix.

Hur sparar jag till Ditt bibliotek?

• För album går du till vilket album som helst och väljer SPARA.
  • För låtar väljer du  på vilken låt som helst.
  • För artister, podcasts, videos, radiostationer och spellistor går du till en av dem och väljer FÖLJ

Om du använder den reklambaserade gratistjänsten på mobil trycker du på  vid en låt, artist, album eller podcast för att spara den till Ditt bibliotek.  Låtar du har gillat visas i dina Favoritlåtar, under Spellistor

Har du Premium?

• För album går du till valfritt album och väljer SPARA
  • För låtar väljer du  på vilken låt som helst.
  • För artister, podcasts, videos, radiostationer och spellistor går du till en av dem och väljer FÖLJ

Obs!  Du kan spara max 10 000 låtar och album till Ditt bibliotek. För album räknas alla dess låtar plus albumet självt till maxgränsen (t.ex. räknas ett album med tio låtar som sammanlagt elva låtar). Om din samling är så pass grym att den inte får plats kan du alltid lägga till låtar i spellistor.

Senast uppdaterad 02 Augusti, 2018