Sortera och filtrera

Sortera och filtrera för att visa listor med musik och poddar på ett bättre sätt.

Med Filtrera kan du söka efter en specifik lista eller enbart visa nedladdningar.

Med Sortera kan du visa listor i en viss ordningsföljd, till exempel:

• Senaste (t.ex. nya avsnitt och nyligen spelat innehåll)
  • Nyligen tillagda
  • Alfabetisk ordning
  • Efter upphovsperson

Obs! Sorterings- och filtreringsalternativen varierar beroende på vad du sorterar.

Välj din enhet nedan för att se hur du sorterar och filtrerar.

Appen sparar dina sorterings‑ och filteralternativ till nästa gång du lyssnar.

Ställ in ordningen på dina spellistor i Ditt bibliotek

Du kan ställa in en anpassad ordning för alla dina spellistor.

Obs! Använd desktop‑appen för att ställa in en anpassad ordning för dina spellistor, som därefter syns på alla enheter.

Så här ställer du in en anpassad ordning för dina spellistor:

1. Gå till Ditt bibliotek och välj filtret Spellistor.
  2. Klicka påNedåtpil högst upp och välj Anpassad ordning.
  3. Dra och släpp spellistor till önskad position.