Shuffle

Blanda de låtar som spelas med shuffle. Perfekt för långa spellistor, när du vill lyssna på olika saker eller när du bara inte vill följa en ordning.

Obs! Shuffle är inte tillgängligt när du lyssnar på Radio eller Daily Mix.

Du kan aktivera shuffle för samtliga spellistor, album, artistprofiler eller låtar i Ditt bibliotek.

1. Klicka på Shuffle  längst ned i desktopappen.
  2. Nu blandas ordningen för de låtar som spelas upp.
    Tips: Vill du se hur den ändrats? Kolla in Uppspelningskön.
  3. Klicka igen för att stänga av shuffle. Låtarna hamnar i den ursprungliga ordningen igen.

Du kan aktivera shuffle för samtliga spellistor, album, artistprofiler eller låtar i Ditt bibliotek.

1. Klicka på Shuffle  längst ned i webbspelaren.
  2. Nu blandas ordningen för de låtar som spelas upp.
    Tips: Vill du se hur den ändrats? Kolla in Uppspelningskön.
  3. Klicka igen för att stänga av shuffle. Låtarna hamnar i den ursprungliga ordningen igen.

Tryck på SHUFFLE längst upp i en spellista, ett album, en artistprofil eller en lista med låtar i Ditt bibliotek.

Premium-prenumeranter kan också styra shuffle från panelen Nu spelas:

1. Tryck på panelen Nu spelas  längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Shuffle  för att aktivera den.
  3. Nu blandas ordningen för de låtar som spelas upp.
    Tips: Vill du se hur den ändrats? Kolla in Uppspelningskön.
  4. Tryck igen för att inaktivera shuffle. Låtarna hamnar i den ursprungliga ordningen igen.

Vanliga frågor

Om du använder Spotify Connect eller en annan trådlös anslutning för att spela från en enhet till en annan kan det vara så att bara de första 100 låtarna i spellistan överförs till den andra enheten. Det betyder att låtarna som shufflas bara kommer från de 100 första låtarna.

Senast uppdaterad 08 Juni, 2018