Uppspelningskö och historik

Med uppspelningskön kan du snabbt arrangera de låtar du vill höra i förväg.

Du kan lägga till eller ta bort låtar eller album eller när som helst ändra uppspelningsordningen (endast Premium).

Du kan dessutom se din senaste lyssningshistorik i desktopappen. Det är perfekt när du glömt namnet på en bra låt du lyssnade på för inte så länge sen.

Välj din enhet nedan för att ta reda på hur.

Uppspelningskö

Klicka på Kö-ikonen i det nedre högra hörnet av desktopappen för att se vilken låt som spelas härnäst.

Lägga till låtar

1. Högerklicka på den låt du vill lägga till.
  2. Klicka på Lägg till i kön

Tips: Om du lyssnar på ett album köar Spotify automatiskt alla låtarna på albumet.

Ta bort låtar

1. Högerklicka på den låt du vill ta bort från uppspelningskön.
  2. Klicka på Ta bort från kön

Ändra ordning

1. Under Nästa i uppspelningskön klickar du och håller ned på den låt du vill flytta.
  2. Sedan är det bara att dra och släppa den till önskad plats.

Historik

Klicka på HISTORIK i uppspelningskön för att se de senaste 50 låtarna du lyssnat på.

1. Tryck på panelen Nu spelas.
  2. Tryck på Kö-ikonen i det övre högra hörnet i mobilappen.

Lägga till låtar

1. Tryck på  bredvid den låt du vill lägga till.
  2. Tryck på Lägg till i kön

Tips: Om du lyssnar på ett album köar Spotify automatiskt alla låtarna på albumet.

Ta bort låtar

1. Tryck på cirkeln till vänster om den låt eller de låtar du vill ta bort i uppspelningskön.
  2. Tryck på TA BORT

Ändra ordningen

1. Tryck och håll ner  till höger om låten i uppspelningskön.
  2. Dra och släpp den till önskad plats.

Det går inte att visa uppspelningskön och ta bort särskilda låtar eller ändra låtordningen på iPad.

Lägga till låtar

1. Tryck på  bredvid den låt du vill lägga till.
  2. Tryck på Lägg till i kön

Uppspelningskön återställs automatiskt när du stänger ned appen.

1. Tryck på panelen Nu spelas.
  2. Tryck på Kö-ikonen i det övre högra hörnet i mobilappen.

Lägga till låtar

1. Tryck på  bredvid den låt du vill lägga till.
  2. Tryck på Lägg till i kön.

Tips: Om du lyssnar på ett album köar Spotify automatiskt alla låtarna på albumet.

Ta bort låtar

1. Tryck på cirkeln till vänster om den låt eller de låtar du vill ta bort i uppspelningskön.
  2. Tryck på TA BORT.

Ändra ordningen

1. Tryck och håll ner  till höger om låten i uppspelningskön.
  2. Dra och släpp den till önskad plats.