Party

Låt som ett proffs på nästa party. Välj en av Spotifys grymma partymixar så att låtarna flyter samman i DJ-kvalitet. Inga obekväma tystnader – bara oavbruten musik som håller festen i full gång.

Dessutom kan du använda Spotify Connect för att spela upp en partymix via dina högtalare. Perfekt när du vill skruva upp volymen.

Obs! Du kan inte redigera en partymix när du spelar upp via Chromecast eller Spotify Connect.

Välj din enhet nedan för att få igång festen!

1. Klicka på Utforska i menyn till vänster.
  2. Klicka på GENRER OCH TEMAN.
  3. Klicka på Party.

Redigera din fest

Använd uppspelningskön för att sortera låtarna i önskad ordning.

1. Klicka på Hem i menyn till vänster.
  2. Klicka på GENRER OCH TEMAN.
  3. Klicka på Party.
  1. Tryck på Utforska i menyn längst ned på skärmen.
  2. Bläddra ner till GENRER OCH TEMAN.
  3. Tryck på Party.

Redigera din fest

Använd uppspelningskön för att sortera låtarna i önskad ordning.

1. Tryck på Utforska i menyn längst ned på skärmen.
  2. Bläddra ner till GENRER OCH TEMAN.
  3. Tryck på Party.

Redigera din fest

Använd uppspelningskön för att sortera låtarna i önskad ordning.