Lokala filer

Du kan använda appen till att spela upp alla ljudfiler som lagrats lagligt på din enhet tillsammans med de miljontals spår Spotify har att erbjuda.

Obs! Du kan behöva tillåta åtkomst i enhetens inställningar.

iOS

1. Svep åt vänster eller tryck på din profilbild.
  2. Tryck på Inställningar och integritet .
  3. Scrolla ned till Lokala filer.
  4. Aktivera Visa ljudfiler från den här enheten.
  5. Gå till Ditt bibliotek . Mappen Lokala filer ska nu visas i Spellistor.
  6. Välj källa till filen för hur ljud ska läggas till i mappen Spotify på din enhet:

Fungerar det inte?

Spotify‑mappen kan försvinna från På min iPhone om hjälpfilen i den raderas. Starta om Spotify‑appen om du vill visa mappen igen.

Android

1. Svep åt vänster eller tryck på din profilbild.
  2. Tryck på Inställningar och integritet .
  3. Scrolla ned till Lokala filer.
  4. Aktivera Visa ljudfiler från den här enheten .
  5. Gå till Ditt bibliotek . Din musik lagras nu i Lokala filer.
  6. Välj källa till filen för hur ljud ska läggas till på din enhet:

För både Mac och Windows kan du utforska alternativa sätt att överföra filer på Googles supportsida.

Desktop

1. Klicka på din profilbild högst upp och välj Inställningar.
  2. Bläddra till Bibliotek och aktivera Visa lokala filer .
  3. Under Visa låtar från slår du på de mappar som du vill att Lokala filer ska ha åtkomst till. Du kan även klicka på Lägg till en källa om du vill välja en annan mapp.
  4. Gå till Ditt bibliotek . Din musik lagras nu i Lokala filer.

Tonade spårövergångar

När tonade spårövergångar är aktiverade kommer Spotify att tona spårövergångar mellan lokala filer som använder samma samplingshastighet och kanalantal (mono/stereo).