Daily Mix

Vi presenterar din favoritmusik, utan ansträngning. Daily Mix är den perfekta samlingen låtar du kan spela upp med bara ett tryck.

Alla mixar är baserade på de olika musikstilar du lyssnar på regelbundet och fulla av artister du gillar, plus några nya upptäckter som passar in med resten av låtarna.

Dessutom växer de tillsammans med dig. I takt med att din musiksmak utvecklas sker samma sak med din Daily Mix.

Du hittar Din Daily Mix i Ditt bibliotek (på iPad och i webbspelaren heter det Din musik ).

Vanliga frågor

Ju mer du lyssnar på Spotify, desto bättre blir dina Daily Mix-spellistor. Du kan också markera att du gillar eller ogillar låtar när du lyssnar på dem, så att vi har koll på det i framtiden.

Om du vill GILLA en låt klickar/trycker du på  i fältet Nu spelas medan den spelas upp. Då sparas den automatiskt till din samling med Låtar och din Daily Mix kommer ihåg att du gillar den.

Om du OGILLAR en låt klickar/trycker du på  i fältet Nu spelas medan den spelas upp, så kommer den aldrig med i din mix igen. Du får även chansen att ta bort alla låtar av den artisten från dina mixar.

Eftersom Daily Mix uppdateras hela tiden är det bäst att du sparar dina favoriter. Klicka/tryck bara på  i vyn Nu spelas.

Om du vill spara något som du inte lyssnar på klickar/trycker du på  eller lägger till det i en spellista.

Om du är ny på Spotify behöver vi bara få en uppfattning om din musiksmak först. Du bör få din Daily Mix efter att du har lyssnat i ungefär 2 veckor.

Om du ändå inte kan se din Daily Mix kan du testa att starta om eller uppdatera appen. Du kan också prova med en annan enhet.

Tips: Använd Spotify Connect för att smidigt streama från en enhet till en annan!

Daily Mix utvecklas gradvis i och med att du lyssnar, men en viss mix innehåller en ny låtkö dagen efter att du senast lyssnat på den. Se ”Kan jag förbättra mixarna?” ovan för att ta reda på hur du kan finjustera dem.

Funktionen analyserar vad du har lyssnat på tidigare och skapar 1–6 mixar beroende på hur mycket du lyssnat och hur pass olikartad musiken är. Fortsätt att lyssna och utforska så mycket som möjligt för att få ännu bättre mixar.

Nej. Daily Mix radar upp tusentals låtar och ändras ofta, så det går inte att ladda ned för att lyssna offline.

Daily Mix är som din egna personliga radiostation. Det är bara du som kan se den, lyssna på den och påverka den.

Senast uppdaterad 08 Juni, 2018