Konserter

Kolla in funktionen Konserter för att hitta populära spelningar i närheten, samt konserter utvalda bara för dig baserat på den musik vi vet att du gillar. Sen kan du köpa biljetter med bara ett tryck!

Tips: För att hjälpa oss välja ut ännu fler konserter som passar din musiksmak behöver du bara fortsätta att lyssna på och följa de artister du gillar.

Välj din enhet nedan för att ta reda på hur du gör.

1. Klicka på Utforska.
  2. Välj Konserter

Klicka på den konsert du är intresserad av för att se mer information eller köpa biljetter. Om flera datum är tillgängliga klickar du på  för att visa dem.

Ändra plats

Klicka på ÄNDRA till höger om din aktuella plats och ange önskad ort/stad.

Tips: Gå till artistprofilerna och klicka på KONSERTER för att se var en specifik artist spelar.

Vågar du testa crowdsurfing?

1. Tryck på Utforska .
  2. Tryck på Konserter.

Tryck på den konsert du är intresserad av för att se mer information eller köpa biljetter.

Ändra plats

Längst upp på sidan Konserter trycker du på ÄNDRA PLATS och anger ort/stad.

Tips: Besök artistprofilerna för att se var en specifik artist spelar. Bläddra nedåt till På turné och tryck på Se fler konserter

Vågar du testa crowdsurfing?