Konserter

Med funktionen Konserter kan du ta reda på var och när de artister du gillar spelar live.

Tips: För att hjälpa oss välja ut ännu fler konserter som passar din musiksmak behöver du bara fortsätta att lyssna på och följa de artister du gillar.

Välj din enhet nedan för att ta reda på hur du gör.

1. Klicka på Utforska i menyn till vänster.
  2. Välj KONSERTER.
    Obs! Beroende på skärmens storlek kan du behöva klicka på MER för att se KONSERTER

Klicka på den konsert du är intresserad av för att se mer information eller köpa biljetter. Om flera datum är tillgängliga klickar du på  för att visa dem.

Ändra plats

Klicka på ÄNDRA till höger om din aktuella plats och ange önskad ort/stad.

Tips: Gå till artistprofilen och klicka på KONSERTER för att se var en specifik artist spelar.

För: Premium

1. Tryck på Sök  längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Konserter.

Tryck på den konsert du är intresserad av för att se mer information eller köpa biljetter.

Ändra plats

Längst upp på sidan Konserter trycker du på ÄNDRA PLATS och anger ort/stad.

Tips: Besök artistprofilen för att se var en specifik artist spelar. Bläddra nedåt till På turné och tryck på Se fler konserter

Senast uppdaterad: 16 November 2018