Automatisk uppspelning

När du kommit till slutet på ett album, en spellista eller en grupp låtar spelar Spotify automatiskt upp liknande låtar så att musiken fortsätter.

För att inaktivera (eller återaktivera) funktionen Automatisk uppspelning, ska du välja din enhet nedan.

1. Klicka på  i det övre högra hörnet och välj Inställningar.
  2. Bläddra ned till Automatisk uppspelning och aktivera (grön) eller inaktivera (grå) automatisk uppspelning av liknande låtar när din musik tar slut .
  1. Tryck på Hem
    Har du Premium? Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Under Uppspelning bläddrar du ned till Automatisk uppspelning och aktiverar (grön) eller inaktiverar den (grå).
Senast uppdaterad 08 Juni, 2018