Autoplay

När du kommit till slutet på ett album, en spellista eller en grupp låtar spelar Spotify automatiskt upp liknande låtar så att musiken fortsätter.

För att inaktivera (eller återaktivera) Autoplay-funktionen ska du välja din enhet nedan.

1. Klicka på  i det övre högra hörnet och välj Inställningar.
  2. Bläddra ned till Autoplay och slå på (grön) eller av (grå) Autoplay för att höra eller inte höra liknande låtar när din musik tar slut.

Tips: Du hittar även Autoplay-inställningarna i uppspelningskön

1. Tryck på Ditt bibliotek i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Uppspelning.
  4. Bläddra ned till Autoplay och slå på (grön) eller av (grå) det.
  1. Tryck på Din musik i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Uppspelning.
  4. Bläddra ned till Autoplay och slå på (grön) eller av (grå) det.
  1. Tryck på Ditt bibliotek i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Bläddra ned till Autoplay och slå på (grön) eller av (grå) det.