Artistprofiler

I artistprofilerna hittar du alla tillgängliga releaser av en specifik artist, samt allt du behöver veta om den.

Utforska en artistprofil för att hitta:

• Alla tillgängliga album, singlar och EP-skivor.
    Tips: Kolla in artistens nya releaser och populära låtar för att bekanta dig med hens musik.
  • Samlingar eller releaser från andra artister som hen medverkar på.
  • Hens biografi och artistbilder. Klicka på OM på en artistprofil på desktop eller bläddra ner till botten av en artistprofil på mobil eller surfplatta.
  • FANS GILLAR ÄVEN sammanställs genom en kombination av lyssningsvanor på Spotify samt musikdiskussioner och trender på nätet.
  • Artistens KONSERTER.
  • Artistspellistor och Artisten rekommenderar: Musiken hen gillar!
  • Lyssnare per månad och var folk lyssnar.
  • Merch/erbjudanden

Obs! Tillgängligt innehåll beror på artisten.

Hitta en artistprofil

Desktop och webbspelare

Sök efter en artist eller högerklicka på en låt eller ett album och välj Gå till artisten. Bläddra ner eller klicka på flikarna högst upp för att utforska.

Mobil och surfplatta

Sök efter en artist eller tryck på  (iOS)/ (Android) en låt eller ett album och välj Gå till artisten. Bläddra ner för att utforska.

Senast uppdaterad 27 Juni, 2018