Artistprofiler

I artistprofilerna hittar du alla tillgängliga releaser av en specifik artist, samt allt du behöver veta om dem.

Utforska en artistprofil för att hitta:

• Alla tillgängliga album, singlar och EP-skivor.
    Tips: Kolla in deras senaste release och populära låtar för att lära känna deras musik.
  • Samlingar eller releaser från andra artister som de medverkar på.
  • Deras biografi och artistbilder. Klicka på OM på en artistprofil på desktop eller bläddra ner till botten av en artistprofil på mobil eller surfplatta.
  • Liknande artister, som baseras på kulturinformation från nätet och Spotify-lyssnares vanor.
  • Deras konserter.
  • Artistspellistor och Artisten rekommenderar: Musiken de gillar!
  • Lyssnare per månad och var folk lyssnar.
  • Merch/erbjudanden

Obs! Tillgängligt innehåll beror på artisten.

Hitta en artistprofil

Desktop och webbspelare

Sök efter en artist eller högerklicka på en låt eller ett album och välj Gå till artisten. Bläddra ner eller klicka på flikarna högst upp för att utforska.

Mobil och surfplatta

Sök efter en artist eller tryck på  (iOS) /  (Android) en låt eller ett album och välj Gå till artisten. Bläddra ner för att utforska.