Hey! Looks like you're offline. We've made sure you can still read some of our articles!

3D Touch

För: iPhone 6s och senare.

Med 3D touch till iPhone kan du använda Spotify Sök och nyligen spelat innehåll snabbare än förut.

  1. Tryck på och håll ner ikonen för Spotify-appen på startskärmen på iPhone för att komma åt Snabbmenyn.
  2. Tryck på ett alternativ.


Tips: De senast spelade-alternativen innehåller de senaste tre låtarna, albumen eller spellistorna du lyssnade på.